,can male use esthetics METHOD?

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

09/02/2013 | 19:35 | מאת: amiram

שלום רב אינני יודע אם שאלתי רלבנתית: אני בן 42 מעוניין להראות למראה פני להראות צעיר יותר, אינני נחשף לשמ ש, אוכל נכון אך קמטים הופיעו בזויות עיני, עיני נראות כאילו זועפות יותר- בשל שעפעפי נשמטו מעט, ויש לי קמט של זויות הפה נאמר לי במרפאה פרטית שיש לבצע בוטוקס לייד העין ומילו רסטילן, שאלותי לפורום מכובד זה: האם יכולות להיות פגיעה בעיין או בנושא הראיה? האם החומרים מספיק זמן בעולמנו על מנת חלילה שלא אחוה עוד מס שנים חלילה סרטן? מה ההשלכות של בוטוקס ורסטילן על גוף האדם?כמה שנים הם באישור הFDA.? האם טיפול מזוטרפיה יכול להות פתרון לבעיות שמהם אני סוסל ברכה וידידות עמירם

19/02/2013 | 15:56 | מאת: ד"ר אריק איימס

עמירם שלום רב, בכדי לענות בצורה עניינית,ממוקדת ומדויקת יותר הינך מוזמן אלינו לקליניקה לפגישת ייעוץ מקצועית ללא תשלום כדי שנענה על כל שאלה אפשרית ביתר פירוט.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח