שימוש בחוטי אפטוס

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

08/02/2013 | 01:11 | מאת: יוסי

אני מעוניין בהצמדת תנוכי האוזניים לפנים (לא האוזניים) והניתוח הקונבנציונלי לכך (חתיכת העור ותפירתו) מסובך ובלתי הפיך מדי לטעמי. אני יודע שתאורטית אפשר להשתמש בחוטי אפתוס לחיבור הרבה יותר פשוט והפיך, אבל אינני יודע אם הניתוח קיים מעשית או איפה למצוא רופא שיבצע אותו

19/02/2013 | 15:53 | מאת: ד"ר אריק איימס

יוסי שלום רב, אנו מבצעים חוטי אפטוס לצורך הרמת פנים וגבות. לא נתקלתי באף רופא שמבצע טיפול זה לשם הצמדת אוזניים,אך אני מניח כי האפקטיביות פחותה מאוד וזמנית. בהצלחה

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח