צלקות פוסט אקנה

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

12/01/2013 | 00:27 | מאת: אני

מילוי של צלקות עי חומרי מילוי כמו סיליקון טהור וחומרי מילוי טבעים מה היתרונות והחסרונות של הטיפול ? מה הסיגונים של הזרקת סיליקון מול חומרים טבעים? ומה האפקטיביות של הטיפול? יש לציין אני בת 20 ויש לע צלקות בודדות שקועות ועור לא אחיד. האם שילוב של מילוי והשלמה עי טיפולים בגלי רדיו יעשה את התוצאה טובה יותר? תודה על התשובות

15/01/2013 | 12:14 | מאת: ד"ר אריק איימס

הזרקת סיליקון רפואי טהור לטשטוש צלקות מניבה תוצאות נהדרות וטבעיות,אך יש לנקוט בשיטת המיקרו טיפה המוזרקת בהדרגתיות אל הרקמה.סיליקון רפואי טהור נחשב קבוע והאפקט נשאר שנים על גבי שנים,לעומת חומרי מילוי ע"ב זמני.בכדי למקסם את התוצאות ניתן לבצע טיפולים נוספים וביניהם גם הבזקי לייזר.כדי לתאם לך את הטיפול המתאים לך ביותר תוך אבחון מקצועי,הינך מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ ללא תשלום בקליניקה שלנו ברמת אביב. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח