סיליקון

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

31/12/2012 | 16:19 | מאת: תיקי

שלום אנ בת 58 לפני שבע שנים הזרקתי סיליקון בצידי הפה התוצאה היתה נהדרת . עכשיו הקמטים הופיעו מחדש . האם אפשר להזריק שוב? ומדוע יש רתיעה מסיליקון אצל רוב הרופאים? תודה .תיקי

13/01/2013 | 13:21 | מאת: ד"ר אריק איימס

תיקי שלום רב למס' רופאים ישנה רתיעה מהשימוש בסיליקון רפואי טהור מכמה וכמה סיבות ואחת מהם היא העובדה כי מרביתם אינם יודעים להזריק סיליקון רפואי טהור וכן מעדיפים את הקלות היחסית של הזרקת חומרי המילוי הזמניים,שכן יש צורך בחזרתיות ההזרקה של החומרים הזמניים והדבר משרתם כלכלית.ניתן לקבל אינפורמציה מפורטת על האמיתות והשקרים אודות השימוש בסיליקון לצרכים אסתטיים,באתר האינטרנט שלנו. באשר להזרקה נוספת,ניתן להזריק שוב אך הדבר מצריך איבחון מקצועי והזרקה מיומנת בשיטת הגירוי ולא כמילוי,טיפול המתבצע בהדרגתיות.הינך מוזמנת להגיע לקליניקה שלנו ברמת אביב לפגישת ייעוץ ללא תשלום בה תקבלי את מלוא האינפורמציה אודות הזרקת סיליקון וכן תכנית טיפול המתואמת לך באופן אישי.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח