פילינג עמוק

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

31/12/2012 | 12:08 | מאת: כלנית

שלום אני בת 48 עם פגמנטציה בפנים. 1.האם פילינג עמוק מתאים לעור פנים כהה ?(אני תימניה) 2.לאחר כמה ימים ניתן לחזור לעבודה ללא סימנים מפלילים? 3.האם יש מגבלות לאחר הטיפול? שהייה בשמש? תודה

09/01/2013 | 14:31 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום כלנית פיתוחו הייחודי של פילינג עמוק 2 החדש מקנה יתרונות רבים על פני הפילינג העמוק הקלאסי וכעת,ניתן לבצע הפילינג העמוק גם לכהות עור בניגוד לעבר.מדובר בזמן שהייה מינימלי של 5 ימים בבית בלבד וניתן לשוב לשגרה בתום 5 הימים ולהסוות האדמומיות עם מייק אפ וקונסילר.בכדי לתאם לך את הטיפול באופן אישי נשמח לראותך בקליניקה ברמת אביב.הינך מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ ללא תשלום ולקבל את מלוא האינפרומציה על פילינג עמוק 2 החדש בהצלחה!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח