מילוי לקמטים בצידי הפה

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

21/12/2012 | 15:42 | מאת: שרית

שלום, בהתייעצות שהייתי המליצו על 4 זריקות רסטילן (או שם דומה איני זוכרת ,חומר שקיים בגוף). מבקשת לדעת האם לא עלולות להיות תופעות לוואי?, אולי בעצם כדאי בוטוקס אך הבנתי שזה משעבד ולא מומלץ באזור הזה. הבנתי שהטיפול מחזיק כשנה. אני בת 41. כן הייתי מעוניינת לדעת איפה אתם נמצאים לצורך ייעוץ. תודה.

23/12/2012 | 15:38 | מאת: ד"ר אריק איימס

שרית שלום רב רסטילן הינו חומר מילוי על בסיס זמני,חומצה היאלרונית מהזנים הטובים ביותר.כדי לתאם לך את סוג חומר המילוי המתאים לך ביותר וכן את כמות החומר,עלינו לראותך ולבנות תכנית טיפול אישית המתואמת לצרכייך.על כן את מוזמנת להגיע אלינו לייעוץ ללא תשלום בקליניקה ברמת אביב.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח