עיצוב פנים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

20/12/2012 | 18:45 | מאת: יעקב

האם ניתן לעצב פנים מאורכות כך שיראו עגולות יותר ונעריות יותר?

23/12/2012 | 15:32 | מאת: ד"ר אריק איימס

יעקב שלום רב ניתן לפסל פנים מאורכות באמצעות הזרקת חומרי מילוי להחזרת נפחים באזורים מסוימים בפנים.החזרת נפחים מקנה מראה עגלגל וצעיר יותר. בכדי לתאם את סוג החומר ואת מקום ההזרקה,יש לראותך ולתאם באופן אישי את תכנית הטיפול שתעניק את התוצאה הטובה ביותר עבור המבנה הגרמי של פנייך.

23/12/2012 | 18:15 | מאת: דורית

שלום תיכנסי לפורום של דר ויינברגר אבישיי. עלוף בעיצוב פנים. עובגד ומעצב בשיטת המסת והזרקת שומן עצמי. עלוףףףףףףף ממליצה החום דורית

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח