סיליקון

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

20/12/2012 | 17:33 | מאת: דורית

רציתי לדעת אם השימוש בסיליקון לשפתיים מומץ. הבנתי שיש שיטה חדשה שהתוצאות שלה ממש טובות הזרקה בכמות קטנה כול מפגש. האם אתה ממליץ על סיליקון? עשיתי כבר חומצה הילירונית התוצאה טובה אבל לא מושלמת השפתיים מקומטות אין את הנפילות היפה של סיליקון.

23/12/2012 | 15:28 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום דורית היני מבין המצדדים הגדולים ביותר של הזרקת סיליקון רפואי טהור לצרכים אסתטיים,וכן מבין הבודדים במדינה אשר מבצע הזרקה זו בשיטת המיקרו טיפה. באם מזריקים את הסיליקון טיפין-טיפין לא בכדי למלא אלא כסטימולטור,בהפרשים של כחודש-חודשיים בין טיפול לטיפול,מתקבלת תוצאה טבעית ויפה ביותר,לאורך זמן.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח