טיפול בחומצה היאלורונית בט"נ

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

20/12/2012 | 16:37 | מאת: פיקי

האם אין בעיה בטיפול בחומצה היאלורונית בקמטים בצדי הסנטר במחלת טרשת נפוצה? שמעתי שעלולות להיות למילוי בחומצה הזו תופעות לוואי של דלקת וכדומה, תופעות שעלולות להחמיר את תופעות המחלה הקיימות אצלי ממילא. תודה.

26/12/2012 | 17:23 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום ממה שידוע לי על פי הספרות המקצועית העכשווית,אין מניעה לבצע מילוי להשטחת קמטים באמצעות חומצה היאלרונית לאילו הסובלים מטרשת נפוצה. לעומת זאת,ישנו איסור רפואי לשימוש בבוטלניום טוקסין (בוטוקס/דיספורט)

26/12/2012 | 21:17 | מאת: פיקי

המון תודה על תשובתך!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח