תוך כמה זמן יש תוצאות להזרקת חומרי מילוי?

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

20/12/2012 | 16:07 | מאת: נימי

תוך כמה זמן אני אמורה לראות תוצאה של הזרקת חומרי מילוי ליד העיניים ובשפתיים? ועוד משהו, האם סוג החומר משפיע על הזמן שלוקח עד שרואים תוצאה?

23/12/2012 | 15:12 | מאת: ד"ר אריק איימס

נימי שלום במידה ומדובר בחומר מילוי על בסיס זמני,ניתן להבחין בתוצאות ההזרקה כבר לאחר ההזרקה,אך האינדקציה הטובה ביותר הינה אחרי שהבצקתיות הראשונית נספגת.את התוצאה הסופית ניתן לראות לאחר הטיפול האחרון,בתום הזרקת כל החומר. ישנם חומרי מילוי קבועים,כגון סיליקון רפואי טהור,אשר את תוצאות הזרקה ניתן לראות רק לאחר 5-7 טיפולים,משמע לא באופן מידי.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח