צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

20/12/2012 | 15:27 | מאת: שרה

בת 38, עם צלקות אקנה בלחיים, איזה טיפול מומלץ? אני הבנתי שפילינג עמוק כרוך בהרדמה מלאה ובמספר ימים בהם לא ניתן לצאת מהבית. האם נכון?

23/12/2012 | 15:09 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום שרה פילינג עמוק מעניק את התוצאות המבטיחות ביותר במצבים של צלקות אקנה.כיום,עם הפיתוח החדשני של פילינג עמוק 2 החדש,זמן השהייה בבית הינו מינימלי ונמשך 5 ימים בלבד,וכן מדובר בטשטוש בלבד ללא הרדמה מלאה. לעיתים,בכדי למקסם התוצאות,ניתן לבצע הזרקת חומרי מילוי אל החטטים בכדי לעדנם ולטשטשם עוד יותר.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח