שקיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

20/12/2012 | 14:55 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 42 וכבר 10 שנים לפחות יש לי שקיות ממש בולטות מתחת לעיניים. מה עושים כדי לסדר את זה?

23/12/2012 | 15:04 | מאת: ד"ר אריק איימס

ליאת שלום. ניתן לסייע בהפגת המראה העייף שיוצרות השקיות תחת העיניים באמצעות הזרקת חומר מילוי לשקע הקיים תחת השקית,וכך ליצור מראה אחיד.בנוסף,ניתן להזריק חומר המבוסס על נוסחא ייחודית שפיתחתי,הממס שקיות תחת העיניים,זאת לשם מקסום התוצאה.

19/02/2013 | 18:32 | מאת: אביבה

האם ניתן להסיר שקיות תחת העיניים רק ע"י הזרקת החומר שפיתחת (אינני מעונינת בהזרקת חומר מילוי לשקע הקיים)

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח