פציאליס

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

20/12/2012 | 14:32 | מאת: בת חן

שלום רב לפני 7 שנים תקף אותי וירוס הפציאליס ומאז יש לי אסימטריה בפנים במיוחד באזור הפה החיוך שלי עקום מאד. מה ניתן לעשות? תודה מראש על התשובה

26/12/2012 | 17:26 | מאת: ד"ר אריק איימס

בת חן היקרה שלום רב ניתן לטשטש א-סימטריה באמצעות פיסול הפנים ע"י חומרי מילוי ופרוצדורות נוספות.א-סימטריה הינה דבר שכיח המקבל מענה אצלנו בקליניקה,אך כמובן שהתוצאות שונות מאדם ואדם ובהתייחס למצב.כדי לתאם באופן אישי את הטיפול הטוב ביותר עבורך,נשמח לראותך אצלנו בפגישת ייעוץ ללא תשלום בה תקבלי את מלוא האינפורמציה.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח