פיסול פנים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

03/12/2012 | 09:20 | מאת: ורד

האם פיסול פנים הוא בעצם הזרקות של חומרי מילוי לכל מיני אזורים בפנים לפי הצורך. האם יש הבדל במינוח בין פיסול להזרקה ? איזה חומר מומלץ להזרקת הקמטים בצידי הפה (אלה שיורדים מכיוון האף) ואיזה חומר מומלץ לקמטוטים מעל השפה, או שלאיזור זה עדיף לעשות פילינג?

10/12/2012 | 14:25 | מאת: ד"ר אריק איימס

ורד שלום. כאשר מדברים על הזרקה,מדובר על הזרקה של חומרי מילוי מהמגוון הרחב הקיים.כאשר אנו משתמשים במונח "פיסול",הכוונה היא להזרקה מבוקרת ונכונה תוך שיפור א-סימטריה והרמת הפנים,ולא רק על מילוי קמטוטים.אצלנו הקליניקה ישנו דגש על ליפטינג ושחזור מראה העבר ולאו דווקא רק על עידון וטשטוש קמטים באמצעות ההזרקה. באשר לקמטוטים מעל השפה-פילינג בעל חדירות עמוקה יעניק את התוצאה האופטימלית ביותר,אך כמובן שהזרקה ממוקדת אל הקמטוטים הנ"ל תעניק תוצאה יפה וטבעית.בכדי לתאם את הטיפול המתאים ביותר למצבך את מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ ללא תשלום.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח