העברת שומן מהבטן לפנים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

12/11/2012 | 08:59 | מאת: נטע

שלום, אני בת 26 ואני אמורה לעבור ניתוח שאיבת שומן מהזרועות ומהבטן והייתי רוצה להעביר חלק מהשומן אל הסנטר והלחיים. העניין הוא שעברתי לפני שלושה חודשים טיפול בחומצה הילוראנית להארכת הסנטר אבל התוצאות לא השביעו את רצוני מספיק והייתי רוצה לדעת אם יש מניעה מלהעביר שומן לאזור שיש בו כבר חומצה הילוראנית. האם השילוב של השומן עם החומצה עלול להיות מסוכן?

27/11/2012 | 13:09 | מאת: ד"ר אריק איימס

נטע שלום. ראשית אציין,כי איני נגד התערבות כירורגית, אך עם זאת,זו חובה בתוכה סיכונים רבים,ביניהם סיבוכים בהרדמה,א-סימטריה וכ"ו. ישנם טיפולים אפקטיביים אחרים להמסת שומן ללא ניתוח,כשם הזרקת גז אוזון בשילוב טניקות נוספות,טיפול המעניק שיפור משמעותי ללא ניתוח. באשר להעברת השומן,ברוב המקרים אין בעיה,אך לעיתים נדירות עלולה להיות אינטרקציה בין החומרים ובספרות המקצועית דווחו מס' זיהומים או נמקים כתוצאה מאינטרקציה זו,אך מקרים אילו די נדירים.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח