כמה שאלות:)

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

05/11/2012 | 09:30 | מאת: חן

שלום יש לי כמה שאלות: 1)אני בת 29 ולא מרוצה ממש מהעור שלי כפי שהיתי לפני כמה שנים.הוא מעורב ,רואים יותר נקבוביות מורחבות ויש חלב בעיקר באיזור T אין לי פצעים רק שומניות.ועדיין רופא אמר שזו אקנה.איך אדע מה זה ואתפל בזה בצורה הכי טובה? 2)הופיעו לי לא מזמן קמטי הבעיה,אמנם לא ממש רואים אבל עדיין היתי רוצה עור מתוח יותר ומלא יותר ולא נפול ומראה פנים רזה כבהיכול. האם כדאי לי בגילי להזריק משהו לפנים בכדי למלא אותם?

27/11/2012 | 13:11 | מאת: כמה שאלות

חן שלום. בכדי לתת לך מענה מדוייק ומתואם אישית,עלינו לראותך פנים אל פנים,לאבחן את סוג עורך ומצבו וכך לתאם את הטיפול המתאים לך ביותר. לשם כך,הינך מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ ללא תשלום בקליניקה שלנו ברמת אביב. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח