קמטים, פיגמנטציה וצלקות אקנה

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

31/10/2012 | 09:37 | מאת: דגנית

בעקבות טיפול לא נכון באקנה, צלקות 'מוגבות' על עור הפנים (נראות כמו חצ'קון)סובלת גם מפיגמנטציה וקמטוטים/ קמטים- קמטי הבעה, בין היתר בין הגבות, עיניים וקמטים בולטים מן האף לזויות הפה- כיצד ניתן לטפל ? תודה

12/11/2012 | 18:24 | מאת: ד"ר אריק איימס

דגנית שלום. למצב העור אותו את מתארת,ישנה שיטה שמעניקה שיפור דרמטי במראה הפנים והעור-פילינג עמוק 2 החדש.בשיטה זו ניתן להחליק באופן משמעותי צלקות אקנה,פיגמנטציה ואף לטשטש קמטוטים וקמטים עמוקים. לחילופין,ניתן לבצע הזרקות של חומרי מילוי זמניים או קבועים לצורך מילוי קמטי ההבעה.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח