קמטים מתחת לעניים בזמן חיוך

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

29/09/2012 | 10:36 | מאת: נסטיה סמולקין

שלום דר אני בת 29 ונוצרים אצלי קימוטוטים לא נעימים באזור שמתחת לעניים בעיקר בזמן חיוכים. מה השיטה המומלצת מבחינתך לטיפול? אני מתלבטת בין פילינג לבין הזרקה של חומרי מילוי. חשוב לי בטיחות הטיפול ושהתוצאה תהיה אופטימלית ותיראה טבעית. תודה רבה.

03/10/2012 | 12:08 | מאת: ד"ר אריק איימס

הטיפול שתוצאותיו הינן הדרמטיות ביותר הינו פילינג עמוק 2 החדש שמשטח קמטים וקמטוטים ומהווה מתיחת פנים ללא ניתוח,אך ניתן לקבל מענה מצוין גם באמצעות החדרת חומרי מילוי על בסיס זמני בכדי למלא נקודתית את הקמטוטים תחת העיניים וכן לבצע הזרקת בוטוקס/דיספורט שיוצרת אפקט של מתיחת הקמטוטים.בכדי לתאם טיפול באופן אישי,כמובן שיש לראות את עומק הקמטוטים וכך לבנות את תכנית הטיפול שתתאים לך ביותר. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח