פילינג בלייזר

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

04/09/2012 | 13:47 | מאת: מיה

שלום רב, אני בת 66, מנומשת (לא ג'ינג'ית) עם כמה כתמים פה ושם. יש לי קמטוטים מתחת לעיניים, שקע ובסיומו קשת בצקתית. חשבתי על טיפול בלייזר פיקסל. האם יש סיבוכים שעלולים לקרות? מה לגבי הצוואר - כשיש לי קשריות שפירות משני צידי בלוטת התריס? תודה מיה

06/09/2012 | 14:24 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום מיה. לפילינג המתבצע באמצעות לייזר פיקסל יש תופעות לוואי רבות ובניהם פיגמנטציה,הצטלקויות,סימנים וכן הלאה.בקליניקה שלנו קיים לייזר פיקסל אך אנו לא נוטים להשתמש בטיפול זה מכיוון שיש טיפולים יעילים הרבה יותר לטשטוש קמטוטים תחת העיניים ומילוי השקעים. באשר לצוואר,במידה ולאחר התייעצות מצד הרופא המטפל, האנדוקרינולוג והאונקולוג נמצא שאין מניעה לכך,ניתן לבצע טיפול לשיפור מראה הצוואר. בהצלחה

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח