טיפול בקמטים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

28/08/2012 | 08:07 | מאת: לי

שלום, רציתי לדעת אם טיפול בבוטוקס מותר לכולם, או שיש התוויות נגד, או סיכונים לטווח הארוך? האם יש טיפול חלופי לקמטי הבעה בין הגבות? תודה

28/08/2012 | 10:18 | מאת: ד"ר אריק איימס

ישנה מניעה לטיפול בבוטוקס כאשר מדובר בנשים בהריון או מניקות ובנוסף לחלק מהאוכלוסיה הסובלת ממחלות נוירולוגיות למינהן כגון מיאסטניה גרביס.יש לציין,כי אחד ל1000 עד 10,000 מקרים,החומר אינו מגיב מסיבות אידיופטיות לא ידועות. באשר לקמטי ההבעה בין הגבות,ניתן לבצע מילוי באזור זה ע"י חומרי מילוי זמניים או סיליקון רפואי טהור בכדי לשטח ולטשטש את קמט הזעף.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח