מילוי שומן עצמי

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

22/08/2012 | 09:07 | מאת: אורלי

שלום, אני בת 26 ואני אמורה לעבור ניתוח שאיבת שומן מהזרועות ומהבטן והייתי רוצה להעביר חלק מהשומן אל הסנטר והלחיים. העניין הוא שעברתי לפני שלושה חודשים טיפול בחומצה הילוראנית להארכת הסנטר אבל התוצאות לא השביעו את רצוני מספיק והייתי רוצה לדעת אם יש מניעה מלהעביר שומן לאזור שיש בו כבר חומצה הילוראנית. האם השילוב של השומן עם החומצה עלול להיות מסוכן?

22/08/2012 | 13:31 | מאת: ד"ר אריק איימס

אורלי שלום. הזרקת שומן עצמי באזור בו הוזרקה חומצה היאלורונית עלולה לגרום לדחייה של אחד החומרים אך לא בהכרח.יש לקחת בחשבון,כי השומן העצמי נספג מהר מאוד ברוב המוחלט של המקרים.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח