מה עוד ניתן לעשות??

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

07/10/2015 | 20:40 | מאת: יוני

שלום אני בן 33, פנים חמודות אבל חשתי שהן התבגרו מעט בשנה האחרונה לכן עשיתי הזרקות הילאורנית ליד הפה...אבל עדיין אני לא מרוצה-לא חזרתי לגיל 30 מבחינת המראה כפי שחשבתי שיהיה :( יש לי גם עיגולים שחורים מתחת לעיניין הבנתי שגם לזה אפשר להזריק אבל השאלה שלי היא כללית: אין עוד טיפולים שאפשר לעשות שהם יעילים כמו הזרקות? לא אכפת לי הכאב-כל טיפול שיש אני מוכן. הכוונה היא להראות בן 28 כזה+זוהר בפנים (הפנים שלי נראות טיפה עייפות)

20/10/2015 | 10:10 | מאת: ד"ר אריק איימס

תחת קורת גג אחת, אצלנו בקליניקה, יש מגוון רחב של פרוצדורות אשר חלקן יעילות יותר וחלקן יעילות פחות. בכדי לתאם באופן אישי את הטיפול שיעניק תוצאה אמיתית, יש לאבחן באופן מקצועי תוך הדגשת יתרונותיו וחסרונותיו של כל טיפול. הייעוץ והאבחון המקצועי בקליניקה הינו ללא עלות.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח