מתיחת פנים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

21/08/2012 | 09:35 | מאת: לינור

האם מתיחת פנים טובה גם למראה עייף של העור, גם במקרה שאין הרבה קמטים? האם זה תורם לחידוש ורעננות של העור?

22/08/2012 | 13:35 | מאת: ד"ר אריק איימס

לינור שלום. מתיחת פנים טובה עשויה ליצור מתיחה יפה של אזור הצוואר וקו הלסת,אך אין לה כל אפקטיביות לטקסטורת העור ומראהו.לחידוש ורעננות העור ניתן לבצע פילינג,כאשר השיטה המהפכנית ביותר לרענון וחידוש העור,כמו גם לטשטוש דרמטי במראה הקמטים,הינה שיטת פילינג עמוק 2 החדש.את מוזמנת לקרוא על כך באתר האינטרנט שלנו www.dr-erik.co.il

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח