אני גרה בצפון ורציתי לדעת מחיר של חוטים למתיחה

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

25/07/2015 | 18:55 | מאת: חיה

הייתי כבר אצל שני רופאים להתייעצות בקשר למתיחה עם חוטים נסםגים, רציתי לגעת כמה יעלה לי כל חוט ואני צריכה 6 חוטים

11/08/2015 | 16:52 | מאת: ד"ר אריק איימס

מרבית החוטים בישראל לא נותנים את המענה הנכון. יש זן מסוים של חוטים שנותנים מענה ותוצאה נכונה אך הדבר לא מתאים לכל אחת. ההתאמה התוצאה המצופה וההתאמה תלויים בגורמים רבים וכדי לתאם את הטיפול באופן אישי ואת מס' החוטים הרצוי, יש לראותך באופן אישי. פגישת ייעוץ ואבחון אינה כרוכה בתשלום ובה ניתן לקבוע במדויק את סוג הטיפו המתאים לך ועלותו.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח