עור רפוי בלחיים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

20/08/2012 | 11:14 | מאת: ליבי

יש לי עור רפוי בלחיים. אציין שירדתי בשנה האחרונה עשרה קילוגרמים ממשקלי וכמו כן הפסקתי לעשן אחרי שעישנתי 15 שנה (אני בת 33). האם יכול להיות קשר בין הדברים? לא היה לי עור רפוי כשהייתי שמנה יותר. האם זה משהו שניתן לתקן עם מתיחת פנים והאם התוצאה נראית סבירה?

22/08/2012 | 13:56 | מאת: ד"ר אריק איימס

ליבי שלום. ראשית כל הכבוד על הירידה במשקל והפסקת העישון. אחד הגורמים של עור רפוי ושקעי לחיים הוא ירידה דרסטית במשקל ולכן יש קשר בין הדברים. בכדי להחזיר הנפחים ולתת מראה מתוח ורענן יותר ניתן להזריק חומרי מילוי באזורים בשקועים והרפויים.מתיחת פנים טובה עשויה ליצור מתיחה יפה באזור הצוואר וקו הלסת אך המענה הטוב ביותר הוא הזרקת חומרי מילוי לאזורים הנפולים. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח