קמטים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

14/02/2015 | 15:07 | מאת: טלי

שלום, בת 36 יש לי קמטים מתחת לעיניים ממש שיוצאים מתחת לעיניים בעת חיוך וממשיכים לכיוון הלחי קצת, העיקר של הקמטים זה מתחת לעפעפים התחתונים. האם אתה מטפל בזה? כיצד? כי אני לא רוצה הבעה קפוא? וכמה עולה? תודה רבה מראש

18/02/2015 | 13:51 | מאת: ד"ר אריק איימס

טלי שלום רב ניתן לטשטש קמטוטים אילו ע"י הזרקה ממוקדת של חומרי מילוי בעלי סמיכות עדינה בשילוב של הזרקת בוטוקס/דיספורט לקבלת תוצאה מקסימלית. התוצאה המתקבלת יפה וטבעית. את מוזמנת ליצור קשר עם הקליניקה כדי לקבל אינפורמציה מלאה ותיאום פגישת ייעוץ ללא עלות.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח