קמטוטים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

11/02/2015 | 20:43 | מאת: אפי

שלום, אני בת 40 ומתחת לעיני (לא בצידי העיניים) יש קמטוטים המודגשים יותר כאשר אני מתאפרת. הקמטוטים מפריעים לי עד מאוד. מה ניתן לעשות?

18/02/2015 | 13:47 | מאת: ד"ר אריק איימס

אפי שלום רב ניתן לטשטש קמטוטים אילו ע"י הזרקת חומר מילוי בעל סמיכות עדינה המתאימה לאזור עדין זה. בנוסף, ניתן לשלב זאת עם טיפולים נוספים לקבלת תוצאה מקסימלית. בכדי לתאם לך באופן אישי את הטיפול הטוב ביותר עבורך, הינך מוזמנת לקליניקה שלנו ברמת אביב לפגישת ייעוץ מקצועית ללא עלות.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח