שאלה לגבי טיפולים לאישה בת 66

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

28/09/2014 | 20:03 | מאת: טלי

שלום, רציתי לדעת על אילו טיפולים אתה ממליץ לאישה בת 66 שיש לה קמטים סביב השפתיים ובמצח? מה העלות? בברכה.

30/09/2014 | 14:39 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום רב ישנם מגוון טיפולים שניתן לבצע כדי לתת מענה לקמטוטים סביב הפה,החל מחומרי מילוי בסמיכויות שונות ועד פילינג עמוק אשר מעניק שיפור דרמטי בהצערת העור. קמטים במצח ניתן לעדן ע"י הזרקת בוטוקס/דיספורט. בכדי לתאם לך באופן אישי את הטיפול הטוב ביותר עבורך הינך מוזמנת לפגישת ייעוץ ללא תשלום בה תקבלי את מלוא האינפורמציה וכן מחירים מדויקים.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח