הרמת קו הסנטר באמצעות חוטים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

26/09/2014 | 08:54 | מאת: רוני

2 שאלות לגבי מתיחה באמצעות חוטים: א. האם יתכנו זיהומים בסבירות גבוהה מהרגיל ? ב. מה עושים עם עודף העור שנוצר ממתיחתו? תודה

06/10/2014 | 10:49 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום רב זיהומים בטיפול זה אכן יותר שכיחים, כדי למנוע זאת, אצלנו בקליניקה מכסים ע"י שימוש מניעתי באנטיביוטיקה. טיפול ע"י חוטים זה מיועד לעודפי עור ואנו משתמשים ב-2 סוגי חוטים מהטובים ביותר הקיימים תוך שימוש ב2-4 ערכות, דבר המביא לתוצאה אופטימלית. לעיתים,ניתן לשפר ולמקסם התוצאה ע"י טיפול מיוחד המיועד אך ורק לעודפי עור.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח