צלוליט והצרת היקפים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

08/03/2014 | 11:37 | מאת: צלוליטה

מהם ההבדלים בין טיפולי אולטרסאונד, גלי רדיו, לייזר, חום? יש כל כך הרבה שיטות ואני מבולבלת לגמרי.

18/03/2014 | 10:21 | מאת: ד"ר אריק איימס

שלום רב מדובר בסוגים שונים של מכשור טכנולוגי אשר מסייעים במיצוק העור ובהפחתת מצבורי שומן. חשוב לציין שטיפול בפני עצמו באמצעות מכשור טכנולוגי כגון גלי רדיו,מעניק תוצאות בינוניות. כדי לקבל תוצאות אופטימליות אנו בקליניקה משלבים הזרקת גז אוזון לרקמות העמוקות ובנוסף חומרים ממסי שומן וכל זאת בשילוב עם המכשור הטכנולוגי המתקדם ביותר. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח