קמטים מעל השפתיים

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

03/02/2014 | 09:45 | מאת: דינה

יש לי מעין סדקים/קמטים מעל השפה העליונה. (לא על השפה). יש משהו שניתן לעשות בקשר לזה? זה סתם מבגר אותי. דווקא שאר הפנים אינן מקומטות כלל. איני מעשנת. תודה רבה

06/02/2014 | 16:18 | מאת: ד"ר אריק איימס

דינה שלום רב קמטוטים מעל השפה,בניגוד לדעה הרווחת,אינם נובעים מעישון אלא ממגוון גורמים סביבתיים ופיזיולוגיים. ניתן לטשטש ולעדן הקמטוטים האילו באופן ממוקד באמצעות חומרי מילוי ובכדי לתאם את הטיפול באופן אישי הינך מוזמנת לפגישת ייעוץ מקצועית בקליניקה שלנו ברמת אביב. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח