גלי רדיו(אולטרסאונד)

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

21/08/2013 | 12:12 | מאת: זיו

לפני כשלושה חודשים עברתי טיפולי פנים באמצעות חומצה היאלרונית לקבלת נפח באזור הלחיים מילוי בצידי האף וקו לסת.שאלתיהיא האים אפשר לעבור טיפולי אולטרסאונד,גלי רדיו לאחר הזרקות אילו מבלי לחשוש שמא החומצות תתפרקנה? מודה לך מראש על תשובתך המקצועית והכנה. זיו

26/08/2013 | 14:00 | מאת: ד"ר אריק איימס

זיו שלום רב במחקרים לא נמצאו הוכחות חד משמעיות כי טיפול באולטראסאונד וגלי רדיו עלולים לפרק החומר וכן קלינית אין הוכחה לכך אך לא ניתן לשלול על הסף טענה זו.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח