פרפקטה

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

24/04/2013 | 20:31 | מאת: אילנה

שלום דוקטור איימס, יש כל כך הרבה סוגי חומרים שאני כבר מבולבלת. אני מוזרקת במשך שנים בחומצה היאלורונית. יצא שבכל פעם הלכתי לרופא אחר. הפעם חזרתי לאותו רופא שהייתי אצלו בפעם שעברה כי הייתי מאוד מרוצה והוא המליץ לי על פרפקטה. אתה מכיר את המוצר? תודה מראש

28/04/2013 | 12:53 | מאת: ד"ר אריק איימס

אילנה שלום רב הנני מבין הבודדים בארץ אשר משתמש בכל סוגי חומרי המילוי המשווקים ולכן,על אף ש"פרפקטה" הינו חומר חדש יחסית,מנסיוני הקליני הרחב בהשבת נפחים,מתיחת הפנים ושיפור א-סימטריה,מדובר באחד מחומרי המילוי הסמיכים הטובים ביותר הקיימים כיום. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח