קרם

דיון מתוך פורום  מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח

04/04/2013 | 11:08 | מאת: אור

ד"ר שלום, רכשתי קרם ידיים של חברה מוכרת היפואלרגני, המרקם שלו קליל מאוד ולכן התחלתי למרוח אותו על הפנים ונראה שעור הפנים מרגיש טוב איתו. האם קיימת מניעה למרוח אותו על הפנים מבחינת החומרים הקיימים בו (למשל- יכול לחסום נקבוביות או משהו?) תודה!

22/04/2013 | 15:35 | מאת: ד"ר אריק איימס

אור שלום רב אם עורך חשיש לדעת כי קרמים קוסמטיים שעל המדף בדרך כלל לא מלחחים את העור אלא רק מונעים את אידוי נוזלי הגוף. כמובן,שאם הקרם הנ"ל טוב לעורך,המשיכי למרוח אותו,אין מניעה.

מנהל פורום מתיחה והצערת הפנים ללא ניתוח