עיסוי לאחר הגדלה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

24/05/2012 | 20:53 | מאת: עדי

היי דוקטור, אני שבוע לאחר הגדלה תת שרירית, 350 CC. מה ההמלצות לגבי עיסוי? נאמר לי שיש לבצע, אך אני לא זוכרת החל ממתי? אציין שהשדיים שלי ממש ממש נוקשים ולכן גם כואבים (דקירות בחזה מדי פעם). האם העיסוי משמעותי ומתי יש להתחיל? כמו כן - יש אולי אתר/מקום שניתן לראות הדגמה לאופן העיסוי (אני חוששת שמא זה יזיק במידה שלא אבצע נכון). ושאלה אחרונה - כמה פעמים/משך העיסוי הרצוי, ביום? המון תודות מראש!

24/05/2012 | 21:38 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום עדי, מטרת העיסוי להפחית חומרת התקשות הקופסית- תופעה העלולה להתרחש לאחר הגדלת שדיים. הקשיון שאת חשה כעת, ככל הנראה, לא קשור לתופעה הנ"ל אלא נובע מהצטברות נוזלים סביב השתל, מהלך נורמלי לאחר הגדלה. הנוזלים ייספגו והתופעה תיפחת. לגבי העיסוי- יש להתחילו כשבועיים לאחר הניתוח. יש לבצע את העיסוי באופן יסודי ע"מ "להזיז" את השתל בפנים. ניתן לבצע זאת מס' דקות 3-4 פעמים ביום. דר' ערן חדד www.dreran.com

26/05/2012 | 11:03 | מאת: עדי

בקשר לעיסוי - אתה מציין שמטרתו להזיז את השתל מצד לצד, אבל במידותי הנוכחיות - 350 סיסי (קוטר 12.6 מנטור בינוני פלוס), כאשר הבסיס היה מידה 80A, זה לא נראה מעשי. לאן יכול לזוז? הוא נוקשה ונראה לי די תקוע כרגע (הרופא אמר שבשבועות הבאים אמור לאט לאט לרדת למטה ולהתמקם בצורה יפה יותר).

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה