הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

23/05/2012 | 12:33 | מאת: עינת

בתי בת 17.5 עם חזה גדול שמציק לה מאוד גודל 36E ,גובהה 177 היא קצת מלאה , באיזה גיל אפשר לעשות ניתוח ? והאם הקופה משתתפת במלא או בחלקית? בברכה עינת

23/05/2012 | 20:54 | מאת: ד"ר ערן חדד

עינת שלום, אין מניעה לביצוע הניתוח בגיל זה כיון שהשד הגיע לבשלות. הניתוח יכול להתבצע מסיבות אסתטיות או רפואיות. סיבות רפואיות כוללות - כאבי צוואר או גב, דלקת בעור שמתחת לשד ואף סיבות פסיכולוגיות. במקרה זה הניתוח נעשה בכיסוי טופס 17, בכפוף לאישור ועדה של קופ"ח. אם הסיבה היא אסתטית בלבד- איו כיסוי. אינני מכיר אופציה של כיסוי חלקי. בהצלחה דר' ערן חדד www.dreran.com 0523638540

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה