תופעה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

11/05/2012 | 11:16 | מאת: אוריה

ד"ר שלום רב, לפני כשבוע וחצי עברתי הגדל חזה 375 CC.. יש לי מן תופעה מוזרה הכאבים לאט לאט פוחתים.. אך כאשר אני קמה משינה של כמה שעות החזה פתאום נפוח קשה כואב ודוקר וההרגשה הזאת היא תמיד שאניקמה משינה.. למה זה קורה???

19/05/2012 | 06:59 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום אוריה, אם המגמה הכללית היא של הפחתה בכאבים, אין לך ממה לחשוש. יתכן ובזמן שינה ישנו לחץ קבוע על קצה עצב שחוזר לעצמו והוא מעט מגורה ולכן הכאבים חזקים יותר בבקר. דר' ערן חדד www.dreran.com מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 039533528

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה