הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

11/05/2012 | 11:01 | מאת: מעיין

דר שלום אני כשבוע לאחר הגדלת חזה אחרי כשלושה ימים כשאחד ההורים הרים אותי משכיבה לישיבה פתאום שתל של שד ימין יצא ממקומו והתחיל לזוז בשד כל תנועה שאני עושה אני מרגישה אותו הוא גם מוציא קולות מוזרים ברגע שהוא זז האם אני יהיה חייבת לעבור ניתוח חוזר למיקומו מחדש? אני נורא מפחדת ולא רוצה לעבור שוב ניתוח איזה דרך יש כדי למקם תשתל שלא יזוז ללא ניתוח? תודה רבה

11/05/2012 | 15:30 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום מעיין, התחושה שאת חשה קשורה , ככל הנראה, לעובדה שיש הצטברות של נוזלים בתוך הכיס בו נמצא השתל. אין מדובר בתופעה חרגה אלא מהלך טבעי לאחר ניתוח הגדלת חזה. התזוזה והקולות, הם ככל הנראה התוצאה. את לא תצטרכי לעבור ניתוח חוזר אם זהו המצב. בכל מקרה, לא מקובל לבצע ניתוח חוזר בטווח כל כך קצר. תחילה יש להמתין לספיגת הנוזלים, ואז להחליט. דר' ערן חדד www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה