הקטנת חזה - ניתוח רפואי

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

10/05/2012 | 16:12 | מאת: אריאלה

מידת החזיה שלי היא 85G יש לי כאבי גב וצוואר וכמובן האודם מתחת לשדיים וכל התופעות שנגרמות מחזה גדול. ובכל זאת האורטופד קבע שאעשה ספורט ו"ניתן לשקול הקטנת חזה" על סמך קביעה זו כירוג הפלסטי של הקופה לא אישר לי את הניתוח. מה עליי לעשות עוד ?

10/05/2012 | 22:39 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום אריאלה, ראשית, יתכן והאורטופד צודק וכי אין קשר בין השדיים הגדולים לכאבי גב. זכרי שכאבי גב קיימים גם בנשים ללא שדיים גדולים. אם עדיין יש לך ספק קבלי חו"ד מאורטופד אחר בקופ"ח בתקוה שתקבלי המלצה אחרת בהצלחה! דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 039533528 www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה