7 שבועות אחרי הגדלת חזה - בנושא חזיה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

03/05/2012 | 23:34 | מאת: ליאן

פתאום לא מסוגלת לישון בלי חזיה, חוששת אולי מתזוזת יתר. שאלותי: 1. זה בסדר לישון עם חזיה או רצוי בלי? 2. איזה חזיה אתה ממליץ? גוזית, חזיית החלמה, "חזיית בית" רפויה? או לקנות חזיית ספורט? 3. ביוםיום אני עם חזיית פוש אפ עם ברזלים - זה בסדר? הגדלה 300 CC ו 345 CC מתחת לשריר (יצא חזה קטן אך יפה), החלמה תקינה. תודה ליאן

04/05/2012 | 08:16 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום ליאן, חשיבות החזייה היא כחודש-עד חודש וחצי לאחר הניתוח. לאפשר עיצוב מרבי של השד לאחר הניתוח. לאחר תקופה זו, השאיפה היא שהמטופלת תשים את החזייה ככל שניתן אך אינה חייבת כל הזמן. המטרה היא להימנע מצניחה של השד בטווח הארוך. לשאלתך, 7 שבועות לאחר ניתוח אין את חייבת לישון עם החזייה. השתל לא זז במקרים אלו. ישנה מעטפת שנוצרת סביבו ומונעת תזוזה שלו. ניתן לשים איזו חזייה שתרצי, בלי או ללא ברזלים. העקר שהחזייה תשיג מטרה- ותשמור על השד במקומו. בהצלחה, דר חדד ערן www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה