שאלה על שתלי PIP

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

02/05/2012 | 12:26 | מאת: אלה

שלום רב יש לי שתלי PIP משנת 2007 יש חדש לדליפה ונפיחות וכאבי בבלוטת הלימפה בצד שמאל לצערי אין תורים לניתוח בבית החולים סורוקה! כמו כן נאמר לי אין שתל של 365 סמ"ק שזה מה שיש לי וכי משרד הבריאות נוהג לשים פחות??! כל שזה יגרו לצניחת השד האם זה הגיוני!? ומה אתה ממליץ לעשות אם אין לי אפשרות לעבור כעת ניתוח באופן פרטי

02/05/2012 | 23:22 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום אלה, אינני מכיר הנחיה של משרד הבריאות הנוגעת לגודל השתלים. מדובר בהחלטה של הרופא המנתח. ככלל, שתלים גדולים יותר, יגרמו לצניחה מהירה יותר של השד. את יכולה לפנות למוסדות רפואיים אחרים ע"מ לקבל תור מוקדם יותר לניתוח. אני שייך למחלקה לכירורגיה פלסטית בבי"ח "אסף הרופא". צוות מחלקתי ישמח לקבלך לייעוץ מקדים ולבצע את הניתוח. בהצלחה, דר חדד ערן www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה