מספר שאלות

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

21/04/2012 | 18:29 | מאת: נועה

שלום, אבקש לדעת 1. מה ידוע על שתלי מנטור/המלצות ? 2. האם ניתן לבצע הגדלה (תחת שריר) לשדיים שמייצרים ציסטות, או שזה בעייתי? תודה רבה!

21/04/2012 | 18:54 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום נועה, שתלי מנטור הם שתלים בטוחים הקיימים מזה שנים רבות בשוק. הם באים בצורות שונות וגבהים שונים ואין מניעה להשתמש בהם. לגבי השאלה השנייה- מנח השתל (מתחת או מעל השריר) אינו מושפע מנוכחות של ציסטות בשד. השיקול החשוב ביותר בתחום זה הוא עובי רקמת השד. כשאר זו קיימת בכמות רבה ניתן להחדיר את השתל במנח שמעל השריר. כאשר רקמת השד דקה יותר, העדיפות היא למנח תת שרירי. לגבי מעקב הדמייתי, יש יתרון מסויים למנח תת שרירי. בהצלחה דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540 www.dreran.com

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה