הגדלת חזה ללא ניתוח

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

14/04/2012 | 11:25 | מאת: עדן

שלום, שמעתי שיש דבר כזה הגדלת חזה ללא ניתוח באמצעות זריקה ? האם אתה מבצע הגדלת חזה מסוג זה ? למי זה מתאים ?

14/04/2012 | 13:26 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום עדן, קיימת פרוצדורה של הזרקת חומצה היאלורונית סמיכה לתוך השד להענקת נפח. הפרוצדורה פשוטה וללא צלקות וניתן לבצעה תחת הרדמה מקומית וטשטוש קל. העניין הוא שהחומר מחזיק כשנתיים וניתן למלא את השד בנפח מוגבל. חסרון נוסף הוא שבגלל שאין ניסיון ארוך טווח עם הפעולה, לא ניתן לדעת מה הן השפעותיה בטווח הרחוק על השד (דבר שידוע עם שתלי סיליקון לדוגמה). הצלקת בהגדלות חזה אינה מפריעה בד"כ למטופלות. ניתן גם להזריק שומן לשד. גם פה קיימת ספיגה של מרבית החומר בשנה הראשונה. אולם, כמות מסוימת מהנפח, נותרת בשד. דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה