עטרות גדולות

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

03/04/2012 | 17:36 | מאת: אקונה שושנה

שלום, יש לי עטרות די ענקיות וה די משפיע לי על הבטחון האישי, שקלתי הגדלת חזה, אך משום שיש לי כתפיים עבות,הגדלת חזה רק תרחיב לי עוד יותר את האזור העליון של גופי. שקלתי גם הקטנת עטרות אך ראיתי את הניתוחים של הלפני והאחרי, האחרי נראה אפילו יותר רע מאשר הלפני דעתי.

03/04/2012 | 23:32 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום שושנה, הגדלת חזה מרחיבה את עור השד בכלל ואת העטרה בפרט. ניתוח מסוג זה רק יחמיר את בעייתך. ניתן להסיר חלק מהעטרות ולהקטינן אם כי תתכן הצטלקות שתתרחב בהמשך. תוספת של צלקת אורכית העשויה "לחלק את המתח" בין הצלקות, עשויה לסייע בנושא זה. הקטנת עטרות מהווה חלק אינטגרלי בניתוחי הקטנה והרמת שדיים כך שאם את סובלת משד צנוח או גדול את עשויה להרוויח פעמיים בניתוח מסוג זה. עליך לקבל יעוץ מסודר אצל כירורג פלסטי מומחה. דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה