הגדלת חזה?

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

03/04/2012 | 17:25 | מאת: יעל

שלום, ביתי בת 29 ויש לה חזה מאד קטן, ממש של ילדה בת 12. היא עדין לא נשואה. יש לי שתי שאלות. אחת כרופא: האם אפשר להניק לאחר ניתוח השתלת סיליקון? שניה כגבר: האם חזה קטן (מאד) דוחה גברים?

03/04/2012 | 23:27 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום יעל, באופן כללי, ניתן להניק לאחר הגדלת חזה. מטופלות אשר אינן מסוגלות להניק לאחר ניתוח מסוג זה, סביר להניח כי לא יכלו לעשות זאת גם אם הניתוח לא היה מתבצע. כמו בכל תחום, משיכה היא עניין אינדיווידואלי. יש גברים הנמשכים לחזה קטן ויש כאלו לחזה גדול. הצעתי היא שביתך תעשה את מה שגורם לה להרגיש טוב עם גופה ולא לנסות להתאים את גופה לטעם של גבר זה או אחר. דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה