הקטנת רווח בין חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

03/04/2012 | 17:06 | מאת: ליאת

שלום, יש לי רווח גדול מאוד בין השדיים , האם יש משהו שאפשר לעשות בנידון ? אשמח לתשובתך המהירה ליאת

03/04/2012 | 23:07 | מאת: ד"ר ערן חדד

ליאת שלום, ככלל, המרווח בין השדיים הינו נתון קבוע שקשה לשנות אותו. גם כאשר מבוצעת הגדלת חזה, ניתן למלא את כיס השד הקיים אך לא לשנות את מיקומו. בזמן ביצוע הגדלת חזה, יש לתכנן את הכיס כך שהפטמה תמוקם במרכז השתל. ניסיון ליצירת כיס השתל לכוון מרכז החזה יגרום לפטמה להסתכל הצידה, באופן שיעוות את השד. קיימים מקרים חריגים בהם השד אינו מתפתח באופן טבעי לכל הכיוונים, מצב הקרוי שד טוברוטי (עמודי) בו יש "לפרוס " את רקמת השד ולמלא את החלק הקרוב למרכז החזה. עליך לקבל יעוץ מסודר אצל כירורג פלסטי מומחה. דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה