כאבים אחרי הגדלה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

20/02/2012 | 10:19 | מאת: חגית

אני נמצאת כחצי שנה לאחר הגדלת חזה 350CC , התוצאה מדהימה אך עדיין אני סובלת מכאבים ומחזה קשה שקצת נרגע ומתרכך לאחר מסג'ים , באזור הפטמות כמעט ולא ניתן לגעת כי יש כאב דוקר ברגע שנוגעים בהן או באזור סביב , בלי קשר בכל החזה עדיין חסרה תחושה וזה מורגש כמו גוף קצת זר שאני נושאת , מוקשה וכואב ... האם זה עדיין נראה כמו תק' החלמה , האם זה בסדר שזה המרגש לאחר 5 חוד' - מודאגת מאוד ומבקשת את תשובתכם המהירה - תודה

03/04/2012 | 22:23 | מאת: דר' ערן חדד

שלום חגית, דקירות, נמלול או חוסר תחושה הינן תופעות שכיחות בשנה הראשונה לאחר הגדלת חזה. התופעות חולפות בד"כ בטווח ארוך (עד כשנה וחצי לאחר הניתוח) אם כי באחוז קטן מהמטופלות הן עלולות להישאר. דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה