הגדלת חזה טבעית

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

14/02/2012 | 08:23 | מאת: דינה

שלום אני מעוניינת בהגדלת חזה טבעית , כלומר הגדלת חזה שלא ירגישו בה ,חברה שלי עשתה ניתוח להגדלת חזה והשדיים שלה גם נראות וגם מרגישות רכות ואמיתיות , האם גם אתה יכול לעשות לי הגדלת חזה טבעית כזו ? אני בת 57 ויש לי קצת עודף משקל זה יכול להפריע לניתוח הגדלת חזה ?

03/04/2012 | 19:45 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום דינה, בהחלט אפשר לייצר תוצאה טבעית לאחר הגדלת חזה. ניתן לעשות במס' אופנים: 1. הכנסת שתל בעל פרופיל (גובה) בינוני שלא יבלוט מדי בחלקו העליון של השד 2. שתל אנטומי, בעל מראה אגסי , אשר נותן מראה טבעי בחלק העליון 3. שתל בנפח שהשד יכול להכיל. שתל גדול מדי "לוחץ את השד" ונותן מראה שאיננו טבעי. מראה זה אופייני אצל נשים רזות עם שתל גדול. עודף משקל איננו משנה לגבי הגדלת חזה. לעתים עודף משקל מלווה ברקמה תת עורית עבה באזור השד, מה שיכול לסייע לריפוד נוסף של השתל ומראה טבעי דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה