צניחת חזה שנה אחרי לידה והקטנת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

14/02/2012 | 08:19 | מאת: אורלי

שלום דוקטור אני שנה אחרי לידה ואני סובלת מצניחת חזה , מה הפרוצדורה של ניתוח הקטנת חזה ? האם ניתוח הקטנת חזה גורר מלווה בצלקות שנשארות אחרי זה ? אשמח לקבל פרטים מלאים על הניתוח וכמה הוא עולה תודה

03/04/2012 | 12:21 | מאת: ד"ר ערן חדד

אורלי שלום, את מתארת מצב של "צניחת חזה". במקרה כזה יש מס' אלטרנטיבות: מצב של חזה צנוח בגודל התואם את ציפיותך- ביצוע הרמת חזה בלבד. חזה צנוח וגדול לטעמך - ביצוע הקטנה הכוללת בתוכה גם הרמת חזה. חזה צנוח ומרוקן - ביצוע הרמה ותוספת הגדלה עם שתלים. יש לשקול כל מקרה לגופו ולהחליט על הניתוח המתאים. לאחר הקטנת חזה נשארת צלקת באזור שסביב העטרה וצלקת נוספת, אורכית, מהעטרה לכוון הקפל התת שדי. לעתים יש צורך בצלקת נוספת, רוחבית, באזור הקפל התת שדי, בתלות בעודפי העור הנשארים אך צלקת זו אינה קיימת תמיד וניתן לחסוך אותה. אורכו של הניתוח כשעתיים עד 3 שעות, המטופלת בד"כ יוצאת לביתה באותו היום והתוצאות טובות, עם רמת שביעות רצון גבוהה של המטופלות. העלויות משתנות בהתאם למרפאה אליה ניגשת. את מוזמנת לגשת לכל כירורג פלסטי לקבל יעוץ מפורט ומסודר. דר' ערן חדד מרפאה-רח' אנצו סירני 42 גבעתיים 0523638540

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה