הרמת חזה

דיון מתוך פורום  הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה

13/02/2012 | 22:40 | מאת: מירי

האם בחורה בעלת חזה גדול חייבת לעבור הקטנת חזה בשביל ניתוח להרמת חזה? האם ניתוח כזה כדאי אצל בחורה בת 18? האם אפשר להניק לאחר ניתוח של הקטנה והרמה? תודה

02/04/2012 | 21:10 | מאת: ד"ר ערן חדד

שלום מירי, ניתן לבצע הרמת חזה בלבד לאשה בעלת חזה גדול. כל הרמה כזו כוללת גם הקטנה מינימלית בנפח השד לצורכי עיצוב, אך מרבית נפח השד נשאר. בגיל 18 השד הגיע לגודלו וצורתו הסופית כך שניתן לבצע את הניתוח בגיל זה. ככלל, לא ניתן להניק בצורה יעילה לאחר הקטנה או הרמת חזה.

מנהל פורום הגדלת חזה, הרמת חזה והקטנת חזה